2012. december 19., szerda

Az ünnepi asztal megkoronázója...

... természetesen a koszorú!


Egy hete készítettem el, ma a fénykép kedvéért behoztam, de mivel élő növény van rajta, ameddig csak lehet, hidegen kell tartani, nehogy elszáradjon. Frissen vágott borostyán van rajta (az alap szőlővesszőből font koszorú, már elég régi), ezen kívül szárított növények, és piros műbogyó.


Az arany szín dominál: a nagy dió még tavalyról maradt rajta, az aranyporral lefújt tobozok pedig ideiek. Mivel az asztalon is az arany a domináns, ezért úgy gondoltam, jól mutat majd az arany szín. Ehhez pedig tulajdonképpen minden más megy: fehéres-vajszínű gyertyák, vörös bogyók és szárított virágok, és persze a nagy arany-vörös masni. 



A sóvirág fehér pamacsai olyan hatást keltenek, mintha havas lenne a koszorú. Csinos, nem? 





Nagyon sok mindent szeretnék itt megosztani, csak jelenleg a vizsgáim miatt erre nincs időm. Holnaptól már szabadabb leszek (bár akkor meg sütünk karácsonyra). Mindenesetre biztosan írok majd recepteket, amelyeket Szentestére készítek el, és lesz még dekoráció. Valamikor pedig ígértem még teás bejegyzést - nos, ez is jön majd, amint felszabadulok. Addig is:

boldog karácsonyt és készülődést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése