2016. április 14., csütörtök

30

A mai napon kereken egy hónap, 30 nap vissza A Napig! Eddig is nagyszerű utazás volt az együtt töltött idő, tele megpróbáltatásokkal, csapatmunkával, összetartással, hittel, de most még jön a hullámvasút vége - és várjuk.

Dolgozni, házat újítani, esküvőt szervezni és közben a mindennapi teendőket megtenni, nem kevés szervezést, kompromisszumot kíván, de szerintem elég jók vagyunk ebben. Sokat fejlődtünk az idő alatt, hogy együtt kellett dolgoznunk - és azért azt is megállapítottuk, hogy jó, hogy nem dolgozunk együtt egész nap. A végére örök harag lenne. :)

Szóval a végén járunk, fáradtak vagyunk, de várjuk az esküvőt, hogy kimondjuk mindenki előtt, hogy minden hibánkkal, hiányosságunkkal, emberségünkkel együtt akarjuk a másikat. A szervezés sínen van, ennek is a végét látom már, ami nagyon kell, mert azért néha kedvem lett volna odavágni az egészet a földhöz. De végül is... :) Mindig mindent elrendezett az Isten, és ez olyan jó érzés.

A házikó olyan szép. Készen vagyunk a felső szinttel, a végső simításokat végezzük az alsón - és reméljük, hogy az esküvő előtti héten mindent át tudunk vinni, hogy aztán május 14-től az legyen a közös otthonunk.

Igyekszem még írni, de ha mégsem sikerül, akkor tudjátok, hogy azért van, mert számolunk vissza... :)
Foto credit Fotokeppel - Keppel Ákos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése