2012. augusztus 25., szombat

Kérlek...

...,Istenem, adj egy kiadós esőt, mert a növényeim tikkadnak, és nincs annyi víz a világon, amivel feléleszthetném őket - kivéve az esőt, ami tele van ásványi anyagokkal, amelyek jót tesznek nekik. Szóval kérlek, holnap, ha már végre - állítólag - jön a hűvösebb idő is, legyen egy nagy eső, hogy magukhoz térhessenek szegények.

Egyébként még mindig dolgozom, ezért nincs frissítés, és mivel munkában vagyok szinte mindig, ezért nincs időm kertészkedni (ami egyfelől szomorú, másfelől viszont ez csak egy hobbi); azonban épp most valami hernyófélével hadakozom, ami a muskátli friss bimbóin kívül minden más bimbós virágot szétrág és kieszi a sziromleveleket a tokból. Fogalmam sincs, mit lehetne tenni ellenük azon kívül, hogy amit megtalálok, azt megölöm.

A cukkinitermésem véget ért, de rengeteg lett, a végén már untuk is egy kicsit, most épp az igazi napérlelte paradicsomokon élvezkedünk, igazán zamatosak, lédúsak. Összesen három tököm lesz, ami elkeserít, mert többre számítottam, de több a semminél. Lassan megint csak a tervezés időszaka jön... Addig is, vigyázzatok magatokra, és hamarosan jelentkezem többször!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése