2015. december 9., szerda

Egy kis bútor és dekoráció

Tekintve, hogy lassan egy hónapja már mi is minden hétvégénket azzal töltjük, hogy csináljuk a házunkat, lassan-lassan el lehet kezdeni megvenni a bútorokat, belső berendezéseket. Aki ismer, az tudja, hogy ilyen téren nem ismerek viccet és a kedvenc helyem az IKEA, ahol csak célirányosan lehet közlekednem, különben temérdek órát képes vagyok elnézelődni és rengeteg pénzt is költök.

Azon túl, hogy sok-sok izgalmas és kreatív ötletet lehet meríteni a bemutatótérben berendezett helyiségekből, állítom, hogy az IKEA tényleg a legjobb a bútorok terén. Az egyik kezdeményezésük, amit nagyon szeretek, az, hogy létrehozták az IKEA Family tagságot - ez persze nem olyan új dolog, de ha az ember a saját házát kezdi el berendezni, akkor elkezdi többszörösen is értékelni ezt a lehetőséget.

Tegnap például elmentünk és megvettük a kanapénkat, mert jó árban volt - olyannyira, hogy még annál is kevesebb volt, mint amire számítottam. Nem tudom, ez hogyan lehet, de így történt.

Puha, süppedős, bekuckózós
Szóval a kanapénk most a garázsban pihen kb. májusig, de már megvan. Már ki is néztem rá néhány díszpárnát, bevallom...

Ami pedig még biztosan kell a nappaliba: fotel, hogy a kandalló köré lehessen ülni és melegedni. Megmutatom a befutókat.

Az Övé
Az enyém


Folytatása következik... :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése